Thursday, December 23, 2010

AKU FRust....FRUSt gile,..... :=[

..aku benggng gile ni.....smue xjdi..pesal ea.....release kot.....
barai btul......nthal...sabor je ar...mcm ne nk terer.....shoot je msti mis.....3 coloum..... 1 @ 2 je isi...yg len MIss
t Aku smbung ag tuls ni...mantel btul ar.AAAAARRRRRGGGGHHHHH!!!!!!!!!

Monday, December 20, 2010

THE ARchery.....4th weekla......huhuh...bez mggu nih..... :)

Mggu nih..mcm2 bnda jdi,.......mmm......training aku mcm biase ar....
khamis ad olimpik round.....jumaat ....game......tgok sape john mggu nih.......
our weekend....mostly..jalan2 je ar......sbtu  n ahad...full je......hahahah......bez la....

tp ad ar....1 hri tu..kami ad test....kirenye macm fitness test,..tuk tgok tahap fitnes kami...mcm2 stail ad...hahaha....ad bpe sstation ntah...huhuh...tp hri tu memg penat kot...1 bdn lenguh2....otot perut xsmpat nk smbuh....sakit..huhuhu..lemak bnyak kot..yg xboleh blahnye...berat aku naik kot....4 kg...dlm 4 mggu ni......huhuhuh....hadoiii..ngat turun...ni kes mkn bnyak la ni....xpe ar..len kali la nk kurus,..hahahaha

memgeletar kot tahan...hahahah...lme doh xbuat... :)


ni mcm wat bow arm training,...huhuhuhu.. :)


ku keletihan wat push up...wat bnyak mne dlm 1 mint..hahahaha... :)


aftr isnin smpai jumaat brlalu mcm biase..kami dpt undngan ke umah senior kami...suzana..huhuh..ad knduri akikah....time nk g tu...kete plak poblem..so de solution...kne jdi sardin la dlm kete coach...hahahaha

beriba ribaan hahahahhaha......5 org duk kat blakang..hahaha... :)


leman kesempitan...beri ku ruang agar ku selesa....hahahahhhahaa :D
our menu time nih...kambing pnggang,...huhuhuhu...sedap kot..mmm...nyam3..


pas dh puas mkn..kami g ke ulu yam...mndi2 kot..hahahhaa....puaskn hati nih..hahahahaha...........

time nih..dh nk balik da..hahahah....lupe amik time brusmpai....nk mdi je kan....hahahahaha :D


tuah ngan raja brooke...huhuhuhuh,........wit new hair style..... :)


time nk g salin bju nk mdi...trjmpa lak...skumpulan rama2 ni....cntiknyeee :) ...tuah bgtu...ni rama2 raja brooke...mmmm


ni la die..kanak2 yg dh lme xmdi kat air yg sejuk mggigit tulang nihh......hahahaha


keindahan jeram nih.....syukur pd ALLAH...msh ad lgi suasana yg indh ni....syukur...msih dpt d kekalkn ag..... :)
tu ar di...pjalanan kami ke ulu am.....hahaha..memg bez,..kalo ad senior..kompem bez2...hahahahahtu hri sbtu..ngan undngan ke umah suzana..huhu.....alahai,...mlm tu plak...aku kedemangan..hahaha....bdn pnas je...si die xtahu....xnk die risau..huhuh..memg hot kot bdn mlm tu..mgkin pnangan dging kmbing kot...hahahahaha................then smpai pgi...bdn aku pnas...mlmnye plak...TrgDoh NgaN my GUrl ak....aduuhhh...dugaan,.....(DH sNDRi wat siLAP...SNDRi tnggungla...pdan mUK ko.. :P)




...hari ahad....kami ad undangan ke puncak alam...slah sorg team memanah aku brtunang..so kami pun g ar.....mcm2 jdi...
ad pkai GPS pun bole tesesat...pusing2 ntah kmana...huhu...then...dh kat bpe jam..bru smpai puncak alam...tu xjmpe ag umh yana...ades..susah btui nk cri....hahahaha

ades...sesat ke nih??? dh tu nk wat mcm ne????? jalan je la...hahahahah...........sesat nk cri exit ke puncak alam je.... :)


leman trmenung..mncari jalan ke puncak alam...adoiii...pesal lme ngat nih..... :P


dh smpai jugak...huhu...ni dh kenyang mkn...huhuhu........


coach n kak tih...ngah tgok pe ar tu...huhuhuh........................
time nk bali...kat trliht kain rentang...cntik...msej yg jelas,..klakar pun ad .....hahahhah...ni die....tgokla..bce elok2.... hahahahahaha :)


jelas x??? bce la sndri ea...hahahaha :P


so..our trip dh pun hbis.......so..i wish..pd yana..selamat brtunang...huhuhuh....kpada my team..hahahah....epi day wit u all...hahahahaha
sok (isnin) trianing distance 50 meter ea..aku nkcri rentak... T_T xjmpe rentk ag...huhuhuhuh
n...mlm ni...aku kne slesaikn msalah pribadi ku..huhuh...mafkn sy.. T_T ......


p/s : 
  • our traing mggu dpn is de last la..huhuhuhu...dh nk hbis da....
  • awk...sory 4 evrything....silap sy nih....

Friday, December 17, 2010

DEs is abOUT SOmeone SpeSEl ...aftr my fmily la... :)

           kalI ni POSt Agak plik..aku pun xtau psai pe duk tuLIs nih,..huhuhu...


    Smue org kot ad SomeOnre Special..kan....huhuhuhu....ni aftr fmily la.ok.....so...any one bole teka la....ni msti psal pmpuan..hahahaha..............mmmmmmmmm....yelaTU.................psal die la ni..hahha...kali ni post about her...someone  to me..hehehehe ( otak n mata nk trtIDo da,....hahahha )


   she is simple gurz to me la...cuz aku ni xpndang ngat pda cntik..ayu....tu smue da xbole gne ar time zaman skung nih...smue Dh ad  6pak mcm KE"plastikan"...( tu pd aku la...pd korg,,..mgkin lain..so..ikut la andaian msing2...)_.......aku pndang pd bnyak aspek.......cuz aku boleh nilai pribadi org....walaupn amik mse........aku suke cara die.............die sbaye jew ngan aku




   wat mse nih..kami ok ag..ala...gado2 tu biase la....ad ar...aku wat prangai..mggu ke-3 memanah kot..lal...mlm2..aku slalu borak2 ngan die GNe skype........mggu memg tgah penat kot...ad la smpai beberpe detik n ktika...die gi mkn sat...so die duk pesn la pd cek....tguu ea...so..ak upun tggu ar.....liplap2...aku pun trlelp...ades....so keesokn...die mrah kot..hahahah.....................mrajuk gile2...gubra aku...sunyi je...xda msj die..huhuhuhuhu...............hahaha padan muke ko...


     mgkin korg xtau spe die...cuz aku n die xmau bising kot...wat pe...bukn grand pun...bukan dpt dekan pown dri upm..hahaaha........kalo kosmate aku tau..kompemla ad yg trkejut...mgkin ad yg pelik...huhu...xda ribut...xda angin..tbe2...dh ad relation :) hahaha...


   prangai die,..mmm...memg sush nk explore...ye la pmpuan kot...ala...tipu je laki kalo ckp die fhm prngai pmpuan....prngai prmpuan brubh2 kot...mcm jrum kkompas..merata je pusing2..........so..aku pun sabar jela...nk marah xda guna kot...xdpt pe....tp tula..aku epi je ngan die....kami bole jmpe anytime...dependla..kalo bizi..xle ar kan..hahaha...( epi ngat pesal)..........huhu..ni ag satu...aku bru tau...die ni ske anime..hahahah...naruto feberet die..hahahahaha......aku jrng2 tgok...cuz aku amik dri membr yg download mvie nruto je.............die ske gak patung naruto..aku nk bgi koala xmo..plik je..hahahaha....tp tgokla adiah pe aku bgih ke die ni............tggu je  ar...nsib ar ko...hahahaha...dpt pe dri aku pun ntahla...ntah2....bnda tu wat awk ngigau mlm2...hahahaha


   tp tula die..PUAN AWK..hahah...sy ikhlas syg die....rupa paras...bg aku xksh jtuh no bpe..tp aku ske prngai die,,...xsngka..aku ingt ag...aku tgor die dlm kuliah.."senyumla skit...masam je..."
hahahaa...die sush snyum kot kat dpn aku,....aku nih plak...xbole tgok muke masam2......mcm nk kne tegur je..hahaha..........tp skung...everytime aku jmpe die...kompem aku trgelak n trsenyum..hehehehe....tringt kot aku tgur die dlu....


aku nk liht die epi..brjaya dlm exm tuk degree die nie..n also tuk khidupn die....


aminnnnn.....

    Sunday, December 12, 2010

    De Archery....the 3th week maaaa...huhuhu.... ( ku kpenatan mggu ni...)

    This is...de third week of my trainig laaa....mmmmmm 
    this week wat aku kpenatan sgt2..ntah npe..mgkin pas dh dpt bow bru kot.....
                                  40 paun kot...mmm.......agak bert...cuz be4 this pkai 28 paunNYE..HuuuhuhuhuHUHU....


    from wooden bow ...transform kpada advance bow..( recurve bow ).........


    one morning...
               
          kami smua brsiap2 mcm hari2 sblum ni....mmm...( ngantuk ag tu time ni...hehehehehe )......g stadium..wat tu...wat ni.....time kami smpai pgi tuh....mak aik.......awat teruk jdinye...huhuhuh
    khemah kami dh rosak truk..hehehe...ujan  kot mlm tuh...koyak kat ats....huhuhuhuhuhuh


    aik...teruk koyak nih..huhuhuhuhu


    then...be4 break tgah hri....cif coach pnggil la si KApten n de assistnt to...so....tkedek2la kaptn n assistnt g ke stor jmpe cif coach.....
         
    huhu...then kami pelik..pesal mereka kne joging 3 round trek upm...hahahahaha.......lip lap lip lap...mmmm....dri jauh 6pak tsenyum..:)........oowwwww... bru dpt compuond bow....yG BARU TU..... :) thniah korg be2............stat that day...ad je kne pngil..ptg lak..aku...semey...n lau...ades...kne pngilll.....BNDA SME yg DEpa pagi td kne WAt...ades....mmmm.......upenye...Aku,SEmey..n LAu...KAmi akn  MEn tuK RECUrVe bow...waaa.....bnyak2 bez...thnk u chif coach  :)   hehehehehe epi je time tu......So mcm tu la die...SAtu HARi yg PElik...UPEnYe...mm DPT Bow AdVAnce...hahahaha




    ni la die,.....trio compound......tuah.kapten...amir.... ( tuah come aftr them..)

    ni je...pic semey gne recurve bow..huhuhuh....ad gya tukang masak x??? hahahahahaha



    pic tuk team recurve lupe nk amik.. :) hehehehe t aku amik k....


    so kami training mcm biase..kulit makin gelap...makin cerah kot..hahahaah.....
    ad plak 1 hari tu....xhingat hri pe....time tgah hri kami nk balik....aik...bas lak xda..huhuhuhuh...sedey kot..nk mkn...t hbis BDk2 RUGby MKN,......DH LA mkn KUAT Dri  aku ag,...huhuhuhuhu........liCIn kalo MEREka Dpt DLU........
        so our chif coach yg anta kami..n so our senior to...huhuhu.......ad gak yg epi time naik mitshubishi TRITON LITE coach..huhuhuhu................. ahahhahaha...klakar ar korg nih..


    tgok tu...amir n semey....tsenyum kriangan....hahahahahahaha.....

    kne bwak balik arrow....flecthes dh parah..kne repair bru.....
    hhahaha....meke mcm dpt men roler coster....skung semey brada di indonesia..mobiliti disana pak....huhuhuhu...hope  koenjuy ar ngan 4 org dayang yg ko bwak dri malaysia... :) hehehehee

    mggu ni la MASE aku BNYk NK RepAr flecthes.....rosak kot...gne advANCE kOT jdi MCM Tu.......so....smpaila 1 hri kamiKNE psang FLEcThes Tu SNdri..huhuhuhuh...............kami buat punyela buat......penat gile time tu....d tmbh dgn ngatuk ag..huhuhu hmpir kul 1 kami bru ar nk siap smue.....

    ni die...si flecthes..huhuhu...EASTON brand tu..huhuhuh

    ktekunan nk psang flecthes..huhuhuhuhtika mcm ngantuk jew,... :P
    En leman dh mamai time nih...hahahhaha...........mcm dh xbtul jew...hahahaha

    aku time nih la penat..mm....dh masyuk da nk tido....hahahaha..........amir tggu  line clear bru tido....hahahaha

    bkerjasama nk siapkn flecthes tu.......huhuh..dh ngantuk gilak time ni.............

    so..ni la die...pe yg kami buat time mggu ni....so mlm ni....ntah kul bpe...mereka nk pasasg point pd arrow plak...yuk rmai2 kite trun bwah...psang point jom...so kne ckup reht...t ad test lak ngan chif coach rabu nih....huhuhuhuhuhu................


    so skung ni...smue junior memanh...akn dpt bow advance msing2...n.....team archery pun trbntuk...huhuhuhuhu...recurve team....compound team..mm.....dh ad orgnye.....tuah,kapten,amir.....pmpuan xtau spe...mereka akn main compound bow.......aku,semey,lau...ana n zati...mgkin...kami akn men tuk recurve..huhuhuh............so our mission will start.....mne tau..kne g circuit kew...huhuhuhuhu..pe pown...all de best n gud luck to everyone




    ........DE EN..

    Saturday, December 11, 2010

    Tidak Ku Pinta Mahar Yang Tinggi


    Bujang Senang dan Bujang Belum Terlajak
    Di hujung tahun sebegini sememangnya para 'bujang senang' mahupun 'bujang belum terlajak' mengambil kesempatan untuk mengadakan hari yang mungkin paling bahagia dalam sejarah hidup iaitu perkahwinan.
    Mudah-mudahan dengan harapan sanak saudara dapat menjadi saksi akan pernikahan mereka disamping mengeratkan silaturrahim. Maklum lah masing-masing sibuk, menjadikan sanak saudara jarang bertemu. Setidak-tidaknya setahun sekali di kala hari raya. Itu pun seandainya ada cuti.
    Walau bagaimanapun tidak ketinggalan masih ada yang tidak berkesempatan untuk meraikan hari bahagia tersebut dek kerana ketidakcukupan dana yang terkumpul untuk merealisasikannya. Mahu tidaknya sekarang semua barang naik. Kenapa barang naik? Saya tidak mahu jawab. Masing-masing tahu sebabnya. Masih belum terlambat untuk menurunkannya pada masa akan datang.
    Kini mahar atau belanja perkahwinan menjadi bualan.
    "Anak mak cik Limah tu SPM je, RM10k."
    "Anak pak seman pulak RM1k je, murah kan. Tak patut betul ustaz tu."
    "Anak saya kawin RM7k, tu pun dekat sepuluh kali minta diskaun."
    Macam-macam orang cakap. Macam mahu jual barang. Hukum adat dan sifat berlumba-lumba di kalangan masyarakat hari ini semakin menjadi-jadi. Masing-masing ingin mengumumkan dan mengisytiharkan.
    Anak Aku Paling Mahal
    "Anak aku la paling "mahal" setakat ni dalam kampung kita, " dengan penuh bongkak dan takabur berbicara, tanpa menyedari hakikat mahar yang disyariatkan.
    Masyarakat menjadikan Islam itu semakin sukar untuk diamalkan. Menyukarkan untuk melaksanakan tuntutan Islam sekali gus membuka pintu maksiat yang dilakukan oleh pasangan kerana sukar untuk berkahwin. Inilah barah yang kian melanda dewasa ini.
    "Mak tak payah la letak mahal-mahal sangat, dia bukan keje tetap lagi," kata Lina.
    "Hang gila ka apa? Aku bagi hang belajaq sampai MA, hang nak bagi kat dia RM2k jer. Baik hang cari orang lain yang lebih kaya kalau macam tu," balas Mak Andak pada Lina.
    Anak hanya menunduk diam. Tidak berani membantah cakap ibu. Dikhuatiri akan terderhaka.
    Kadang-kadang si anak memahami apa yang dikehendaki dengan perkahwianan, namun niat terhenti atas keinginan ibu bapa.
    Macam-macam tanggapan masyarakat tentang belanja, mas kawin mahupun mahar. Terkadang seperti menjual anak pula. Kita lupa akan hakikat diri seorang insan yang bergelar wanita. Yang mana nilainya tidak ternilai dengan RM10k, RM100k dan sebagainya.
    Martabat Wanita Di Sisi Agama
    Sesungguhnya nilai seorang wanita itu tidak dapat dinilai dengan wang ringgit. Islam meletakkan martabat seorang wanita itu terlalu tinggi. Tidak dapat dibeli dengan segala jenis harta. Mahar yang diberikan hanyalah sebagai penghargaan dan kehormatan dari pihak lelaki kapada wanita tersebut kerana sudi menjadi teman hidupnya, berjanji berkongsi suka duka bersama hingga ke akhir hayat.
    Mazhab Syafie dan sebahagian ulama tidak menetapkan kadar yang terendah dalam meletakkan nilai mahar. Selagi mana mempunyai nilai ia diterima sebagai mahar.
    Kita kembali kepada sejarah yang mana Rasul s.a.w bertanya kepada sahabat yang ingin berkahwin berapakah mahar yang mampu diberikan kepada pihak perempuan. Kerana apa, kerana ia mengikut kemampuan si lelaki. Seandainya ditanya kepada pihak perempuan, sudah pasti ia akan menyukarkan pihak lelaki.
    Suami Akan Lakukan Yang Terbaik
    Kepada kaum muslimah tidak perlulah risau, kerana bakal suami anda akan memberikan yang terbaik untuk anda.
    Pemberian yang lahir dengan penuh keikhlasan dalam hati lelakilah sebenarnya membawa keberkatan dan kebahagian dalam sesebuah keluarga.
    Bilamana lelaki memberikan mahar yang diminta oleh pihak perempuan dalam keadaan tertekan, penuh bebanan dan sebagainya, inilah yang akan membawa kemudaratan di masa hadapan, nauzubillah min zalik.
    Mungkin dengan mahar yang tinggi itu, si lelaki akan mengungkit itu dan ini di masa hadapan.
    "Aku bayar sampai RM11k, ingtkan serba boleh. Goreng ikan pun tak masak betul, lipat baju pun tak pandai., masak kari pun masin dan bla bla bla...."
    Pelbagai perkara yang tidak diingini berlaku.
    Pesan Rasulullah s.a.w.
    Kita lupa akan pesan Nabi s.a.w yang mana nabi menyebut,
    "Pernikahan yang paling berkat adalah yang paling mudah perbelanjaannya."
    "Sesungguhnya semulia-mulia perempuan itu ialah yang paling mudah urusan maharnya."
    "Sebaik-baik mahar adalah yang paling mudah."
    "Berilah mahar sekalipun sebentuk cincin daripada besi."
    Ini menunjukkan Islam tidak mahu menyusahkan umatnya dalam melaksanakan syariat kerana dengan itu akan timbul pelbagai masalah yang lain.

    Sunday, December 5, 2010

    YEAhhhh..............this IS myPREsent 4 My bezDAy yg bru aJe lepas............thank u awk :)


                      Huhuhuhu.kali ni..post aku just about my present ( 28.11 ) yg  aku dpt dp Si DIE...hehehehe...xpnah kot aku mtak @ dpt Bezday present...huhuhuhuhuh....................tp bru ni ( hari ni) die bg aku..huhuh....epi pun ad....by de way...im apreciate wat she do to me....
                            de present just simple thing...but benifical to me in long term may be.........hehehehe :) tp aku trima ksih juga................simple guane pown,...ia tetp hdiap dri DIe...aku trime.............. hhehehehee.t la sy letak nama penuh awk ea :)

    haaaaaaaaaaaaa..................mi die......huhuhu....mgkin korg ade yg trgelak...this is bezdy present u..........huhuhuh.........tp sbenarnye...ade aku kesah??? ia tetp hdiah...ptut hrgai.... :) trime ksih awk... :)


      huhuhuh.bez uuuu dpt sudoku tu...aku sblum ni xpndai men...xreti kot....tp thank u semey....huhuhu,...die ajar aku men mcm ne...skung ni dh kire bapak terer la ni.....hahahahahaha...................bez jugak...just mgunakan koordinat je...bg aku la..org len mgkin gne cra yg brbeza..................
         yh word search lak..aku dh lme xmen...tp xpe..aku cekap dlm search pe pun.........hahahaha :) 2 2 buku game ni bez...huhuhuhh im apreciate it.......thak u... :)


    haaaaaaaaaaaaaaa.................sy dh smpai page ni....xpuas ag ni...mcm nk stay up jew.........uhuhuhuh.............skung dh fhm mudh la nk men.... hehehehe :)




    ni die word search.,...game yg paling aku cekap....tp tula...pas men ni msti kepala otak nk tido....hbis 1 page aku  trus trtido...sedar2 dh ptg,...die anta msj...die tnye...." tido ke weyh." ..............huhuhuhu tu la die :)


      huhuh...aku trus men3...smpai mlm.huhuh...bez kot...wat otak aku brgerak dgn laju sgt2...huhuhu.....awk..t sy ajr cra sy men game ni ea.................huhuhuh......anyway....ni hdiah yg brguna pd aku....yela..time kbosanan ni...ad gak bnda yg wat otak aku brgerak tuk brfkir.......huhuhu.........................











    ok lA.....AKU NK SMBUNG MEN SUDOKU..... NK TERER IN SUDOKU....mgkin leh wat xsmpai 5 mnit kot................huhuhuhuh.ok....skali lgi.....trima kasih awk...insyallah...ad rzeki...t sy blikn hdiah tuk awk plak.... :)

    Saturday, December 4, 2010

    This VIDeo IS abOut mY ARchERy TEam.... :) ENjoy IT


    video


    yg bwaH ni...KAmi WARmingUP BE4 friendly ngan MMU STUdent


    video

    yg bwah ni...time kami ngan MMU student...mcm2 gaya ada...huhuhuh :)

                                                                                                                 

    video

    ni tmie kami nk kire2 scoring kami......after dh shoot2...ngan MMU...

    video

     ni plak...time kami training....bru lepas ujan lebt tuh....uhuhuhuhuhu

    video

    DE is All My TEam n MY arCHErY fRENZ.................................... :)

      Ok AR.....kali ni aKU NK pkenALkan koranG SMue ngAn ALL my ARChery team....dh G trAIning kat @ mggu DH kot...kuLIT smuE Dh ITAM GELap.....so skung nk knalkn ngan SMue team AKU...huhuhuhuh..................

    FIRST oof AL......surely thah iS My Coach....................

    this IS MY  CHIF COACh.....COACH AISAH............(t sy AMIK PIC COAch yg len la...)
    then is THEIR ASsistant.............

    this IS COach DAus...............a.k.a ABG daus

    THis is Coach nAs..................a.k.a. KAK nas....


    n ThIs is my  OTher SEniooor.................

    mmmmmmm........ni... kak zana...

    ni ,..........kak solehah....

    ni plak......kak tih.....

    n now...........THis plak all MY Team... :) 

    this IS our KAPTEn.........a.k.a............. JAnggut :)

    ni plak ...amir

    yg ni...LAu

    hok ni lak.............LEman

    yg ni lak....Si Tuah.............TUAH jew

    n this...............hahahaha.....owner for this blog......its me.....amr

    yg ni lak........YANA

    ni..geng2 ni pnggil IBU......a.k.a...............izzati

    ni plak brnama.............ana

    yg ni.....atiqah.....

    so skung ni smue taem aku dh aku post dlm blog ni......huhuhu..t korg tgok2 la sndri.....................tp ad ag pic senior n,....semey....huhuhuhu.t aku amik la...huhuh...................insyallah..this will become my team......insyallah......hope u all can achieve the sucsess........become the true archery...............de best archery..................THe Rise OF uPM...........................tggu...insyallah   ^_^

    Friday, December 3, 2010

    THE ArCHery..............2nd weeK. :)

           Hahahahahah...........ni smbungan my archery 4 de second week.....after dh pnat shoot3....skung ni aku nk tulis ar..pe yg aku wat time dlm mggu ke-2 nih..huhuhuhuh.....mcm2.............bnyak sgt...aku xingt pe ag yg aku wat...mmmm......tp yg ad ni la yg aku ingt.................

    on de monday.....mcm biase la...tggu srapan dtg..tggu bas dtg..alik2...2 2 lmbt...ntah npeee...bosan btul....

    mmm..memg tggah bosan pun...LEMan lak siap ble trlelap jap.. :P
    nn....pas smpai kat pdang..a.k.a lapang sasar memanah...mmm...smue stat mcm biase jew..huhu...slow jog3....warming up3.....n....bru ble mule....ayat yg mereka ske ckp time ni..."JOM KITA TARIK KOSONG J"...kapten..a.k.a JANggut ar yg ske ckp yg ni..heheheh............

    time ni smua dh panas2..coach nas wat pe tuh????

    haaaa...yg duduk ni coach nas....assistant coach..yg tgah brdiri tuh...

    ni die....time nih...aku n lau share in 1 target buds....huhuhuhu....mcm lawan pedang tuh..hahahahah...brserabut.

    .....tpi ...time tu...cuace xbrape elok..mendung jew...mgkin dh ujung tahun..tat y la kot...prubahan monsun..............hahahahahaha(msih ingt ag geografi pmr dlu..haahahahaha)....memg mncabarla...cuz nk ujan ag...angin ag...dhla kami ni smue bru2 ag..hehehehahaha

    semey memanggil ujan kot..hahahha...

    time ni,,ujan dh tuwun...lebat gile kot.....kecoh smue org....
    suasana kat pusat sukan...mcm kne kabus jew..huhuhu....

      ttraining time 2nd week ni cuace agak kureng baik..kerap ujan time ptang2.....tp ad gak yg ske kalo ujan ptg..hehehe...sape ar tuh....

    coach nas sibuk ngan payung kesayangan die tuh...org ngah kemas2...pe la..huhuhuhu
    yg ni plak..ad wajah2 keriangan time main ujan...lme xmain kot...hahahaha

    tuah ketawa keriangan..haahahahah.........rumate die serius....hehehee.lau lau
    hahahha.....its me...senyum jew time ujan...dh bsah lencun time ni..... :)

    ni die...oour kapten @ janggut..in de left one...de right in leman....mmm...epi jew time ujan ea
    time ni...smue ngah buzy nk selamatkn brg2 dri basah....hiruk pikuk time nih..........hahahahhahah
    time ujan tu la...mcm2 jdi..khemah dh bocorla....ni basah..Tu Basah...
    bisng sana..BisiNG sINi.....hahahahahaha.......................

    our dinner..mcm bioase ar...rm20 kot..hope dpt mkn kenyang2 ar..huhuhuhuh

    coach nas,,...epi dpt mkn pas men ujan noooo...................hahahahaha

    ni die memnu time tu...ni kapten pnye...huhuh.puas ati kot.hahahaha

    2nd week ni..mcm2 aku balaj...smpai hbis lengan2 ni bengkak kne libas dek string tuh..huhuh...sakit kot..Tp Nk wat mcm Ne ....Dh adat time blatiH...knE libasla...mcm2 ag ar........then...smpai ar time kami wat scoring ari tu...huhuhuhu..ni die positioning kami.....after de games..... :) ....tp td.huhuhuh.sedeynye...kapten kalahkn aku ngan 5 point jew..huhuhuhu :'( ...congrate kapten...lau pun sme..our chmpion in nolypic round today is lau......tuah epi ar...telompat-lompt..hahahaha

    carila namaku...huhuh.kpada my team junior...n to my senior..keep it up..hehehehehe :)
    ni die kesan pas kne string tuh..ni tgan kapten...sakit woooo.huhuhuh...lebam2 smpai.. :'(
    tp xpe...t ok ar tu. :)


    to all my archery team...gudlucki n future.....all de best........t skoring..kita smue wat yg trbaik yoooo............

    :)